28 Dec 2010

bloody Monday

semalam antara Isnin yang agak malang dalam hidup aku. entah kenapa hari Isnin terakhir 2010 ni macam-macam hal timpa aku. hmm. harus muhasabah diri. perlu sedar apa perkara yang lepas aku dah buat hingga macam ni dugaan yang aku dapat.

konflik teruk dalam office. it's not a good news kan? jejaka katang datang serang aku dekat office. ada hati nak pukul aku. maki aku. benda semua buat aku lebih berani dan harus gagahkan diri nak hadap situasi bodoh ni yang disebabkan perkara kecil sebesar zarah kuman. huh ! bak kata orang ramai kalau mental tak kuat jangan cuba nak bergurau. bukan semua orang macam kau dan bukan semua orang macam aku. silap aku jugak. siapa suruh kasi 'bakor line' :D

ada lagi satu kes. tapi tu kes peribadi. biar aku simpan sendiri. biar aku rasa sendiri. biar orang luar tak tahu dan biar dia hilang sendiri. setiap orang dilahirkan untuk belajar menjadi sempurna bukan mengharapkan sesuatu yang sempurna dari seseorang.

i am not perfect.

bye.


p/s : ada banyak gambar aku nak upload. keberangkatan Bariq. :)

nantikan ye.

2 comments:

selipar hijau said...

saba sayang ye...=)

she rossi said...

lepas ni kene jadi alah bisa tegal biasa okay bebeh ;)