11 Nov 2010

hello bloggers and stalkers

hai kalian semua.
terasa jauh diri aku dengan blog kesayangan aku ini. hampir sebulan agaknya aku tak update latest news untuk ruangan pencil blog aku. since dah bekerja, memang jarang sangat aku online. apa lagi nak menatap ruang blog ni kan?


untuk pengetahuan kalian, aku dah mula rasa rasa tidak seronok bekerja. budaya perli dan hasad dengki memang lumrah dalam kehidupan bekerja aku. agaknya GOV memang gini ek? (sorry lah kalau statement terlampau berani) tapi kadang-kadang rasa bengang. kerja tak jalan tapi mulut berjalan. apalah nasib aku dapat kerja di bahagian yang memang sediakala di-anti tambah pula officemates yang kuat mendengki. pfft! tak apa lah. aku pun bukannya lama lagi, tahun depan dah nak sambung belajar. kalau pergi kerja at least dapatlah duit buat shopping and bagi mama duit belanja sikit :)

ok. jum cerita pasal hal aku pula.
tiada yang menarik dalam hidup aku sekarang ni. tapi ada benda baru yang menyeronokkan hidup aku. Blackberry Bold white color. (tersenyum lebar) sekian lama aku kumpul duit, kerja jadi cikgu, kerja jadi pembantu tadbir. so this is it! thanks mom sebab topup sikit untuk anakanda yang dah lama mengidam BB ni.

(saya dah tak pandai menulis blog, serius)

6 comments:

Neddy Raz said...

indula kt blog awak.sapa kata ta pandai tulis.oke apa!

dada said...

tp kite lg sian. kjea ngan sume cine. dgr ckp cine, dgr lgu cine. sian kan

dyn al said...

bahasa sy dh tunggang langang lah nedned.

dada : better bekerja dgn cina. kte ta phm pape. so kita takan sakit hati.

nabilah said...

sabar jer la babe.. i penah jer dpt officemates cm u.. byk nyumpat dri uat keje.. dri kul8.30 msuk keje sampai la 5 balik keje..

she rossi said...

smbung blaja bila? intake upu ka or da da try intake oct lepas? ta sabar aku na smbung tp harapan mmg kp upu jela lepas ni sbb da missed yg oct punya permohonan. grr

dyn al said...

mna nk smpt aritu pny. kte bru amek muet. aku amek upu lor.