10 Nov 2009

today

maaf lah. aku enggak ada mood mahu post blog pasal kami empat sekawan lepak tempoh hari. aku tak tahu kenapa. so korang yg rapat dengan kami akan dapat infonya dari blog eja dan azzreen. ok?

hari ini agak menarik. selepas hampir 1 minggu tak ketemu si CINTA itu. dia akhirnya ajak kami keluar makan bersama. aihh ! seronok. terus dicancel date dengan bos-bos yg mahu belanja aku pizza hut. itu lain kali buleh enn. yg si CINTA ni bukan hari-hari dia senang. i love you lah !

satt lagi mahu keluar dating dgn ned. dia sms petang td mahu ajak lepak. lama tak lepak katanya. aihh! layankan aja. aku pun sudah lama tak jumpa. last saturday. haha. lama lah sangat en? en?

oklah. bye.


;)

2 comments:

kecik said...

ta pa. chill. chill.

dyn al said...

chill smpi pinggang !