11 Nov 2009

buku laporan LI

fikiran serabut bila memikirkan buku laporan latihan industri. seram doh bila nak start. satu benda pun aku tah tahu apa2. mana nak mula pun aku enggak tahu. bikin pusing lah aihh. memang lah ada rakan2 yg belum start jugak. tp bila kenangkan rakan2 lain yg sudah buat hampir 100 mukasurat. tak macam berderau pulak darah aku ni haa. hukhuk ;( sudah dekat 5 bulan aku mula practical. baru hari ini aku jengah buku garis panduan latihan industri. bhahaha. amoy. amoy. ko memang suka buat kerja last min enn. enjoy lah banyak lagi. hahahaha. gelak guling2 tp hati pusing !

k la. aku resah ni !

ya tuhan. permudahkan jalan kerja laporan ini.

bye!

3 comments:

kecik said...

aku pun dohh.

LOVA said...

ALAAAA...
dulu sis ponk camtu gak..
ehehee..
siz kan ade bagik sis ye contoh kat intan..
g la tanye die..
heheheee..

=DDD

dyn al said...

sys asl ta rply msg amoyy?