7 Sep 2009

singapore


yah! singapore.

jumaat ini sampai lah aku di sana. ahad baru pulang.
apa yang menarik?
korang ingat senang ke aku mahu cuti dengan mother?
haha. sudah tentu lah susah. itu pasal lah excited.
sebab cuti kali ini dengan family. bukan dengan rakan-rakan.
mungkin tak semenarik bercuti dengan rakan-rakan.
tapi yang pasti mama tentu happy sebab dia dapat jugak pergi tengok anak sulung dia kahwin.
ups. bukan kahwin. macam meminang. tapi chinese mana ada pinang2 ni.
melawat family bakal besan kot. tahlah. yang penting aku pergi sana nak jalan2.
wuu~
balik dari singapore aku sudah apply another leave.
sebab mahu shopping dengan teman. si ned.
haha. mesti kau tak sabar2 kan. jangan kata kau dah gi shoping sudah lah!
grr !

oklah. bye !


5 comments:

si eJa said...

best siot.

nyampah!

amoy said...

ko dh shopin. aku lum.

zlan said...

salam ziarah...saya duk jb pun tak pernah msk singapore,,mesti bestkan.

NED saja said...

sygku..
sy tidak akan shopping tanpa kamu..

hey hey..
jgn lpe souvenir frm s'pore..
hehe..

amoy said...

souvenir? ko jgn mtk tshirt hard rock suda ler. bahaha