9 Sep 2009

hot story.

erk. title di atas tu untuk meng'hot'kan entry saja. haha

oh ned! confirm ya. next Tuesday kita keluar shopping. ye. aku tahu kau ada class. absence sekali oke? hee~ idea abg kau tu. haha. jangan bawa apak. nanti dia busan ikut kita. lepas tu dia nak balik cepat. lepas tu kita tak dapat shoping habis. baik kau fikir. haha. jokes. jokes. peh! gila teruja. nak pergi shoping. walah! harap duit yang ada tak digunakan sampai lah hari selasa nanti. lari budget habis aku. hahaha. oh eja! aku tahu kau mesti tak dapat datang. tapi time buka lari lah kejap dekat kami. buka sama2. jangan suruh kami pergi klang. kang malam sesat pulak nak balik pd. wee~

haih~ sebenarnya busan ni. tu yang keluar topik karut marut. sebab nak tahan mata yang ngantuk ni. si pencinta kereta Audi kata ada hot story. tu yang tunggu ni. woih. copek lah balik. i dah mantok ni. hahaha. apa lah storynya kan. entah hot entah tidak. iyo2 je dia tu. hahaha. ok lah. mahu tamatkan entry. sebelum lagi jauh aku melalut bak orang mengigau. hee!

bye~

hotstory

2 comments:

Aku ian said...

hek2..
have a nice shopping yah!

abang besi said...

tk bek paksa org absent..hu..k,i folo u amoi.