14 Sep 2011

imma student dope !

hello followers and stalkers.

lama rasanya tak menghadap laptop, keluarkan madah pujangga dalam blog kesayangan ni. harap maklum sebab sebelum ni saya sibuk dengan urusan nak masuk UiTM dan urusan kerja yang tak habis-habis.

selepas 3 hari menjadi pelajar semula, baru la ada masa nak pegang keyboard and mouse ni. terus nak update blog yang hampir berhabuk ni kan ? terus-terang dekat sini, saya dah kena penyakit 'HOMESICK'. before this, tak pernah nak jauh dengan mama, buah hati dan kawan-kawan. bila dah jauh macam ni saya rindu semuanya. hari kedua kat sini dah menitik-nitik air mata. sekarang ni Alhamdullilah ok agaknya. harap berterusan lah kan ?

oh ye, saya student UiTM Shah Alam di bawah faculty science administrative and policy studies taking Bachelor of Corporate Admin (BCA). semua courses yang ada dalam course saya ni tak ada dalam DSK dulu. maknanya, saya kena start balik dari mula. kena belajar sungguh-sungguh. niat hati nak score baik punya. sebab bukan senang nak dapat UiTM kan ? doakan lah ye :)

skill post entry pun dah tak tajam macam dulu. ayat berterabur. maaf ye kalian kalau rasa serabut dengan post kali ni.

will update new story soon.

:)

No comments: