13 Sep 2010

Raya ke-4

aamaigad.
amoy is currently at her office. pffttt!

selama 20 tahun sambut IdulFitri tak pernah aku kerja time-time kemeriahan raya masih lagi panas. tapi apa nak buat Raya kali ini kena masuk kerja dah. baru raya ke-4 pula tu. kadang-kadang seronok juga. raya dengan kawan-kawan office. lepak baca paper. kilatkan kuku. minum milo ice. time bos-bos besar tak ada bulehlah goyang kaki kan?

masuk hari ini dah 4 hari aku kerja. mula-mula sebak juga bila dapat tahu raya tak ada cuti. Jumaat Sabtu Ahad je. menangis lahh juga bila dapat call mcm itu. tapi bila kawan-kawan dah advise. dah terfikir ni semua rezeki. tenang je mula kerja. kawan-kawan kat office pun okayy. tak sombong. kelakar ada laa. ;)

emm. okayy lahh. gtg. nak baca paper ;)

p/s : kan dah kata....aku dah tak pandai nak berblogging lagi. *sigh

No comments: