6 Sep 2010

break fast with my super gila friends

big family

since 2000

girlfriends

kami semua berbuka dekat FULLHOUSE, Sunway. memang Full dibuatnya. mana taknya kan, kami saja dah 12 orang. sekali bill kena almost RM300. tak lah mahal sangatkan? sebab 12 orang. session bergambar adalah sebelum dan selepas berbuka. sebab kami sampai dekat situ pun awal. around 6.30pm kot. so dah alang-alang boring snap jela gambar.

actually, ada 2 orang kawan kami yang baru lepas birthday. Lyanna 3r Sept and Yaq 5th Sept. kami buat lah lil surprise for them. harap awak awak semua suka lahh ye. even surprise kecil saja. :)

thats all for this entry.

apa-apa pun. saya happy bila dengan mereka.

p/s : saya dah tak pandai nak menulis blog. ayat tunggang langgang lah sekarang. sedihnyaa ;'(

1 comment:

L said...

thanks for the surprise bebeh.=)