28 Jul 2010

i'm heartbreaker ?

baru saja lepas baca blog beberapa orang insan. tiba-tiba rasa bersalah timbul dalam hati. 11 bulan yang lalu. selepas corrupt dalam dunia cintancintun. aku terus hilang percaya pada lelaki. suka berkawan tapi hilang mood nak bercinta. serik mungkin.

tadi saja mengatal tangan lalu dekat blog Alief Pauzi.
baca post post lama dia.
sumpah sangat rasa bersalah.
bukan niat untuk tinggalkan kau atau mainkan perasaan kau.
cuma ada chemistry yang beritahu aku yang kita tak serasi.
orang kata cukup setakat kawan saja.
maaf sebab suddenly aku hilang terus.
maaf sebab buat kau rasa susah hati.
maaf sebab buat kau tunggu jawapan aku suatu masa dulu.

kepada KA.
yang dah senyap seribu bahasa.
last shopping dengan kau hari tu.
satu sms pun dah tak ada dari kau sejak aku dalam 'in a relationship'.
harap kau jangan amik hati atau terkecil hati.
kita masih berkawan.

kepada A
aiyoo. aku takut dengan kau dohh.
emo tak tentu pasal.
nak act macam biasa pun takuutt.
takut kau terkecil hati lagi.
so aku buat macam biasa saja lah.
aku tak pernah lupa kat kau.
cuma tak ada kesempatan je nak tanya khabar.
nanti kita chill out lah time aku nak ambil baju Hard Rock itu ok ;)

friendship is forever. it never ends.

godamn.
i'm such a heartbreaker!


1 comment:

she rossi said...

Ur not babe.
tafsiran org salah dgn layanan yg kita beri.
The key is. Don't ruine ur friendship juz
becuz of the alien feeling.