30 Apr 2010

L.E.L.A.K.I



sudah tak ada apa-apa lagi antara kita.
bila dah terbaca
'i pun tak tahu apa yang akan jadi masa akan datang, so kita putus'
senangkan menaip satu ayat yang ringkas tapi dalam maksudnya?

nak tahu apa yang aku rasa?

aku rasa tak dihargai.
aku rasa aku ni bodoh.
aku rasa menyesal kenal dia.
aku rasa menyesal sayangkan dia.
aku rasa menyesal cintakan dia.
aku rasa menyesal tahan sakit hati sebab dia.
aku rasa menyesal m'single'kan diri aku.
aku rasa dipermainkan.
aku rasa macam bangang sekarang nii!!

sumpah aku benci jawapan kau.
mana kau setahun yang lepas?
kau bosan dengan aku?
mana pergi masa-masa terluang kau time usha aku dulu?
mana pergi ayat-ayat manis kau waktu kau nak kan aku dulu?
mana pergi masa berjam-jam kau sampai 3-4 jam bergayut dgn aku?

aku akan ingat sampai bila-bila.
dan aku tak sangka nasib aku jadi macam ni lagi.
diperbodohkan oleh insan yang bergelar LELAKI.

LELAKI
kau memang terhebat!


4 comments:

surayaya said...

mereka penuh dengan bullshit crap.
walaupun tak semua begitu

si eJa said...

masih ada lg orang yg sayangkan kau. smile :)

she rossi said...

hmm. betul cakap eja. smile okay ?

Syamim Shukri said...

lelaki?? its all about people around us.. :)