30 Jan 2010

oh peminat !


aku malas dah nak update blog selepas ada penasihat terhebat yang tunjuk hebat nak berfalsafah dalam blog aku. kau jangan ingatlah aku tak kenal kau. jangan sampai aku tahu je kau yang berfalsafah. bila dah confirm kau yang bikin. memang langsung lah kan. kau tak kenal aku. tak tahu jalan hidup aku. tak tahu apa yang aku lalu. so jangan sibuk2 nak nasihat aku. kau sedar diri kau dulu. baru layak nak betulkan diri aku.
ok perempuan?


agak lama lah tak maki2 dalam blog kan.
tapi sabar dah hilang.
so amek lah obat. bye !

8 comments:

she rossi said...

orang nih sebat guna bara api sedap.
biar menggelupur !

y . a . n . a said...

sebat gune besi panas pon oke gak.

Yaya Waldorf said...

ape sebat?
sule sudah

she rossi said...

yaya advance ! sule mmg gelap masa depan seumur hidup haha

si eJa said...

oke gud. rejam sampai mati.

dyn al said...

kalu bule aku dh wat dah. haha

Yaya Waldorf said...

hahha. still praktikal ape sule. terus die senyap nnt. haha

bee_bul a.k.a akuthelilo said...

Betul2 Marah Nie .

Kena Jual Nanty .

Wink2 .

=D