15 Sep 2009

singapore la wahai teman


yang di atas itu hari pertama kami sampai di singapore.
menginap di holiday inn.
jalan-jalan tengok singa dengan pancuran air.
singpore flyer lah. esplanade lah. suntec city lah. marina bay lah.
syokk !
break-fast di tambuah mas dekat marina bay.
sedapp kott makanan indon. fuhh !
gambar di meja makan itu hari kedua kami.
makan bufet di Sakura. kenyang gila.
time itu semua ada. family bakal akak ipar aku pun ada.
happy lah kott. ;)


ok. ini gambar saia.
yang 1st tu dekat takashimaya.
ada 'orang' panggil harrod's
aku suka LV dia weyh !
yang 2nd dekat orchard road. mahu ke Sentosa.
yang 3rd dekat MRT. mahu ke Somerset.
kemudahan awam sgt besh ! ta cam kat msyia.


ok. ini bersama keluarga.
yang kanan itu dekat sentosa.
sentosa sangat luas lah.
penat aku weyh !
nak pergi satu2 tempat kena naik bus.
pehh !
tak sabar nak tunggu RWresort siap.
sure power !

*sory. sikit je gambar. aku malas nak upload. bye!

10 comments:

she said...

happy for u syg!

LIEZ. said...

raye ny i blk sp0re..
u nk ik0wt x?
hehehe..

*sh0ping pew jewk kart sne?

hazmi hazwan said...

jom ikt ako blik raya...

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said...

Ouh, beshnye :P

amoy said...

shopin ape?
shopin jam audermars piguet !~
hahah

aku tipu je. mnada shopin.

sasha* said...

sgpore memenatkan.kene banyak jalan kaki hahaha

K i t a said...

kau nampak kurus amoy!gud!

amoy said...

kurus? gambar jela am oi.

shasha. betul lah tu. letih !

mashimarul. said...

adoiii adekk capal crocs kt sama warna! penchenta petronass HAHA ;))

amoy said...

yekah cik abg ! haha. pencinta petronas sma dgn pencinta malaysia.

yah !