17 Sep 2009

semalam shopping

weh. wishlist aku hari itu banyak menyimpang weh. haha.

kasut aku bukan vincci. charles and keith. haha. eja. aku terjebak dgn kau ok. rabak duit aku.
lepas tu tak pasal2 aku beli skinny jean zara. tak ada niat pun mahu beli jean. sudahnya juling mata tengok zara punya sale. baju? dorothy perkin. adoi. adoi. ni semua merabak kan aku. haha. tak apa. janji aku puas hati. roxy sehelai.mng sehelai. topman sehelai. untuk si gemuk tu. hahaha. baju ketat baru i tergoda. miaw ~ apa2 pun aku puas hati shopin kali ni. betul tak ned? yang paling tak buleh blah almost 6 hours kami di mid. cuma ground floor saja kami round. diulangi cuma Ground floor. hahaha. lepas tu berlagak kaya. naik myVi tapi parking joki. ceyt ! tak apa. berbaloi. 6 hours baru rm10. kalau parking lot tu korang rasa berapa? lagi mahal kott. haha.

pst; baju sudah cuba. mama puas hati. dia kata SOPAN. hahha

raya.raya. aku suka !


selamat hari raya sayang dan rakan-rakan. silap kata harap dimaafi.

bak sikit kua kacang. i like !

5 comments:

si eJa said...

byk gile bai kau sopping. nympah aku!

amoy said...

haha. mnada byk ! ko lagi melambak. lagi nympah !

she said...

raya dtg uma ajk edy. hahah

amy.437 said...

macikk~tawla raye staun skalii.tapetape.raye taun nii bg wet raye kt ank2 sdare kayh.haha :DD

amoy said...

cehh! anak sedara ku.
makcik mu ini suda ketiadaan duit ok.
jgn sbut psl duit lagi. ngeri. haha