22 Sep 2009

radit dan jani


selesai sudah tonton film ini.
awesome love story and partner in crime.
pingin bangat laki macam Radit.
jahat tapi sangat ikhlas mencintai Jani.

i love the word
' sabar ya Jani, suatu hari hidup kita pasti lebih baik.'

ending sedeh kott.

' i miss you bodoh'
' kirim peluk cium pada qirana utk aku ya'

semua tentang kita-peterpan

13 comments:

dfan heartcore said...

yeahh... sad ending.. grr >:'(
i've watched this...

Yaya Waldorf said...

yes.ini best :D

bee_bul said...

Besh Siot Cter Nie.

Tangkap Touching Gak.

3 Bintang Untuk Filem Nie.

amoy said...

lagu dia plg tabule blah.

pingin Radit !

hud hud said...

movie indo paling best :D

Mael Insane said...

amoi , mane u dpt citer nie huh? nak jugak =)

amoy said...

mael ku.
tgk youtube je pn.
hee~

Mael Insane said...

lah,, bapak tak bestnya tgok kat youtube... haha

far said...

haha bongok gile.dulu aku nak bagi sorang hamba allah ni tengok cite tu die taknak.sekarang baru sebok nak tengok. wakakakkakk,gaara ade cd die dow amoy.yg tu tade cut2 scene censored die.best.heeee ;) ilafyu bodoh.ade ayat yg best tuh weh.tp aku tak igt.lebih kurg cmni kot,sok rampok lg,mabok lg,sex lg.gile ah.tacing sial.

far said...

oh lupe.catatan akhir sekolah pun not bad jugak.si radit tu jugak belakon.tgk lah ;p

amoy said...

ayt die ni la far.

'sok rampok, mabok, have sex, mabok lagi, have sex lagi.'

haha.

i love you bodo.

far said...

wuaaaa tau tape.dah lupe dah.dah lama tgk tk igt.sedih kan.tacing abes.aku pun nak bf cmtu kot.sayang gile die kat jani tu.

kiesha said...

hai (: new fan . hehe cte ni memang syok oh ! hehe