12 Aug 2009

office

ketika ini aku berseorangan dlm ofis. gila uh! en halim tada. tabitha tada. haram btul. sudanya aku sorang2 la jaga ofis. kang lawyer call mati la aku na jawab apa. aduh! kalau tau gini, baik aku pn cuti. hahaha. td je dh ada 1 masalah. isu car sticker. poik! time tabitha ada tada lak owner na call. sudanya aku la cek maintenance bayar ke idak. permanent car sticker ada ke ta. halamak ai! benci weh. plg benci kne jumpa mr toh. yg harusla kena jumpa sbb dea yg kuar kan temporary car sticker tu. bila jumpa dia byk bnd la ditanya. owner ke? dh wat payment ke? bila kol? tada permanent car sticker ke? aduh bos! jgnla byk tny. saia budak baru je pun. tny pun ta guna. aku tatau pape. bahahaha. lantak la haih. janji aku wat keje aku. miahaha.

msti korang pelik cmna aku on9 en? haha. act pinjam brdband mr ehem.ehem. haha. sayang awak la. adanya brdband ni. ta la aku busan sgt. rasa malas wat keje leh on9. skng ni sedang busan la. tu yg post blog. haha. terima kasih atas kerjasama anda yeh syg!

amoy ;)

2 comments:

y . a . n . a said...

oit.
bapak saia bos anda ek.??
hahahahaha

kecik said...

haha.
keje aq tgk org keje?
lg bosan !!!