2 Aug 2009

konsert search

location: pandan perdana.
tgu syura dan sharol siap.



yela. gelak banyak2 sbb aku g konsert search. haha. berbaloibaloi. aku sgt universal ok. sume bule layan. klu mesia aku suka band ini macam la. baru rawk! search mmg evergreen la. sumpah seronok gila. even pack na mampus. mcm2 bau ada. yg senangnya aku dok blkng bro yg wangi dan sporting. haha. tu selepas aku berganjak. sblum berganjak aku dok blkng mamat rmbut panjang dan kenting2. wuek! tasuke. sanggul jela rambut tu. bunguk ! haha. search agk kelewatan 1 hour. lama doh. aku dok dpn tu 8.30 kot. poih! cian member aku na terkencing tapi malas na kua sebab toilet hujung padang. bahaha. padan muke kaw! seronok mmg seronok la. yg ta seronok nye fitry asek datang kat aku dan teman2. adoy. dhla rmbut cm askar. eish! SEGAN la saia. kahkah. tapa la. aku tw ko risau kan aku. sbb mama pesan kat ko suh jaga aku elok2 en? ape2 pn thanks belanja aku dan kawan2 burger otai dan air mineral. hahaha. thanks juga sbb escot kawan2 aku blk ya. ;) mcm ko bce blog aku. hahaha

konsert abes pkl 1am. pack na mampus. kat tmpat parking je stuck dkt 2 hours. tapa2. at least aku dpt beli tag mura. 5 rm10. bahaha. b4 konsert 3 rm10. untung en? aku cm ta puas uh tgk search mlm td. cm kejap gila. paling happening time 'pawana'. lompatlompatan la weyh. cm g gig. en? en? last song lagu fantasia bulan madu. wah! suka.suka! klu la ada lagi konsert search. saia na pegi lagi. sebab saia pencinta muzik tempatan. yg dulu. bukan sekarang. bukan mcm adam atau the lima. haha.

anta beg skola anak buah si sharol di keramat. lepak di lotus dan terus pulang.

bye.

p/s: harap mama bagi g konsert lain lagi pasni. yah!



amoy

2 comments:

kecik said...

simple n nice syg!

amoy said...

ada g konsert pki heel kot.
bahhaa