31 Jul 2009

tentang sahabat


jgn ada yg tersinggung.

nad:
kau sahabat sampai mati. since standard 2 kita kawan. dh mcm2 yg kita tempuh en? kawan makan kawan. backstabber. liar. biatch. bzbody dan lain2. yang hanya bule terima kita is us. ourself. kan? kita pedulikn la cakap orang tentang kita. yg penting kita taw apa yg kita buat. even kau hot temper dan sensitif. aku ta kisah. sbb itu diri kau dan aku terima diri kau mcm mana kau terima diri aku. kita kawan sampai mati ok. tobat pun biar sama2. ;)

eja:
kau sangat sweet la eja. since aku kenal kau masa kat hostel. aku selesa gila dgn kau. kau dtg bilik aku buat muka slamber sbb zyma tada. haha. bilik aku terus happening la bila kau ngn erin ada sampai waktu study aku dengan yana hilang cmtu ja sampai la hujung sem. haha. masuk sem 2 aku still rapat dengan kau. for me you are meaningfull la weh! kau tada aku rasa ta selesa. serius doh. kau lah tempat aku ngadu. pasal behaviour pelik yg budak2 poli ada. waktu aku susa. senang. nanges. marah. mesti kau ada. thanks 4 being my friends till today. i l y ;)

intan:
si gadis moody. rapat hujung sem 1 en? dan bertambah rapat di sem 2. seronok kawan dgn kau. kau openminded. ta kisah mcm mna jahat pun aku. even kau ta suke budak2 jahat. kau faham situation aku. kau ta kisah bila aku ajak p club even aku tau kau prefer live band. tu sbb2 kau sayang aku en? sacrifice. cewah. aku dgn kau dlm situation yg sama kn kat poli? wuhaii. tabule blah. kalau aku tada kau. eja. yana. aku rasa aku taleh hidup dkt poli tu weh. ape pn diri kau. aku tetap kawan kau sampai mati. sayang kau ;)

kecik:
ini hyperaktiv dan feymes. mcm mean girl dah dekat poli. sume kenal s.h.e. aha! rapat masa sem 2 en? gumbira. sbb aku rasa kau dengan aku sekepala. bule layan punya la. kau pn macam yang lain. ta kisah aku jahat ke baik ke. kau ta pernah na pura2 dpan aku. serius aku sayang kau kecik. nanti kita chill sama2 lagi ok. next vacation pls. mabul bule ta? ;)

yana:
i cal her budak baik. ini pun sama. terima aku seadanya. kau taw aku jahat tp kau still rapat dengan aku. since kita mula2 kat poli lagi. thanks yana. aku ta takot na bagi rahsia dekat kau sebab aku tau kau bule simpan rahsia. kn yana? kawan sampai bila2 ok?

tasya:
gadis tudung litup yang rawk. since primary school lagi. uitm skang. rendu kau doh. gelakgelak. sukasuki. ngumpat sinisana. haha. aku selesa dengan kau. so kau pn kene selesa dengan aku. ok? aku perempuan tasya aku tau apa yg perempuan mahu. afta dis chill sama2 ok dengan geng gagak hitam. jgn malu2. i l y ;)

kawankawan lain:
aku sayang korang. thanks 4 being my friends. dan terima sejahat2 aku ni. tp aku still a good friend kan?

4 haters:
i don need you. mind your own business. aku ta guna duit korang pun 2 lighten up my day. pegi main jauh2. jangan dekati aku.

p/s: aku benci hipokrit.

amoy

7 comments:

si eJa said...

yeah i l y too :)

kecik said...

sayang kaw!
mabul.mabul.
hee~

dada said...
This comment has been removed by the author.
dada said...

mcm2 yeak kwan...
trpulg pd kte cm ner nk plih...
cewah..advise nie...huhuhu...

..rawkStarluv.. said...

terharu..rndu gle kat kaw lar..rendu nak lepak ngan ko ngan ned..tingat tyme kat skola dlu...tiap2 hari jmp..duk sbelah ned dlm cluz...asik gelak je duk sblah dye..pg2 lpak ngan ko kat kantin..1st place kte smp b4 g cluz ryte?? rmber?? gado..bek..ak slalu tersepit ble ade ....?? hahah..old story...mish u guyz..

NED saja said...

arghh..
ko mmg kwn cmpi maty..
the best gurl frenz were U,adila n tasya..
nobody else!!!!

rndu tym kt skewl..
ary ary dpt jmpe..
pnteng claz sme sme..
tto tym history claz..
haha..
tasya jur bek..cncentrate..
p kdg kdg lelap gk..hehe..

p skg leh jmpe gk en evry week..
p tsya jela ssh mau jmpe.. :(

amoy sy mntk maaf cz last week n diz week sy ta jmpe awk..
sy bz dgn presentation n esemen..
nxt week da final ohh..
aftr final sy lpk dgn awk ary ary oke..
ilysfdm..muakkxx!!

amoy said...

saia syg sume kawan2 saia!